Om het leren van Tai Chi te ervaren kunt u bij één van de cursussen in Landsmeer een proefles bijwonen. Bij de cursussen Tai Chi Balans en Tai Chi-Chi Qong kan tijdens het hele seizoen een les als proefles worden bijgewoond. Na de proefles kunt u zich voor een cursus in laten schrijven waarna u een bevestiging van deelname en een factuur voor het betalen van het lesgeld krijgt toegestuurd.

Indien u  gewrichts- of andere bewegingsklachten c.q. beperkingen heeft dient u dit voor aanvang van de proefles aan de leraar te melden.

Seizoen 2022 – 2023     

Tijdens schoolvakanties en op erkende feestdagen worden geen proeflessen gegeven

Cursus Tai Chi Balans

van dinsdag 6 september t/m dinsdag 6 juni van 09.30 tot 10.30 uur (cursus is vol)

van dinsdag 6 september t/m dinsdag 6 juni van 10.45 tot 11.45 uur

Wijzigingen voorbehouden

**

Cursus Tai Chi-Chi Qong               

van woensdag 6 september 2023 t/m woensdag 6 juni 2024 van 18.45 tot  19.45 uur 

Wijzigingen voorbehouden

***

Locaties cursussen  

Kijk voor de locatie, data en tijden van de proeflessen / cursussen via het blokje locatie / rooster. Op deze pagina’s vindt u tevens het volledige lesprogramma voor het seizoen 2022 / 2023.

Kleding en schoeisel

Tijdens een proefles Tai Chi Balans, Tai Chi-Chi Qong of Tai Chi Yang stijl korte vorm is het dragen van ruim zittende kleding en schoenen met platte zolen aanbevolen. Speciale kleding is niet vereist.

Aanmelden voor proefles

Voor een proefles kunt u zich aanmelden via het blokje aanmelden op deze website. Lees voor u zich voor een proefles aanmeldt eerst de pagina corona virus. U kunt op het aanmeldformulier een keuze maken uit één van de drie cursussen. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op 075-6151962. Na de proefles kunt u zich voor de cursus inschrijven waarna u een bevestiging van inschrijven en een factuur voor betaling van het lesgeld krijgt toe gestuurd.

****

Menu Locatie / Lesrooster

Locatie / Rooster

Locatie / Lesrooster Tai Chi Balans

Locatie / Lesrooster Tai Chi-Chi Qong

Cursussen

Corona virus

 Aanmelden voor Proefles

Contact