Cursusseizoen 2023-2024 

Om het leren van Tai Chi te ervaren kunt u bij één van de cursussen in Landsmeer een proefles bijwonen. Bij de cursussen Tai Chi Balans en Tai Chi-Chi Qong kan tijdens het hele seizoen een les als proefles worden bijgewoond. Na de proefles kunt u zich voor een cursus in laten schrijven waarna u een bevestiging van deelname en een factuur voor het betalen van het lesgeld krijgt toegestuurd.

Indien u  gewrichts- of andere bewegingsklachten c.q. beperkingen heeft dient u dit voor aanvang van de proefles aan de leraar te melden.

Tijdens schoolvakanties en op erkende feestdagen worden geen proeflessen gegeven

Cursus Tai Chi Balans

van dinsdag 5 september t/m dinsdag 4 juni van 10.45 tot 11.45 uur

Wijzigingen voorbehouden

**

Cursus Tai Chi-Chi Qong               

van woensdag 6 september t/m woensdag 5 juni van 18.45 tot  19.45 uur 

Wijzigingen voorbehouden

***

Locatie proeflessen / cursussen

Informatie over de locatie van de proeflessen / cursussen vindt u via het blokje Lesrooster /Leslocatie. Tevens vindt u in dit blokje informatie over de reisroute en het openbaar vervoer.

Kleding en schoeisel

Tijdens een proefles Tai Chi Balans en Tai Chi-Chi Qong is het dragen van ruim zittende kleding en schoenen met platte zolen aanbevolen. Speciale kleding is niet vereist.

Aanmelden voor proefles

Voor een proefles kunt u zich aanmelden via het blokje aanmelden op deze website. Lees voor u zich voor een proefles aanmeldt eerst de pagina corona virus. U kunt op het aanmeldformulier een keuze maken uit één van de twee cursussen. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op 075-6151962. Na de proefles kunt u zich voor de cursus inschrijven waarna u een bevestiging van inschrijven en een factuur voor betaling van het lesgeld krijgt toe gestuurd.

****

Menu Lesrooster / Leslocatie

Lesrooster / leslocatie

Lesrooster /Leslocatie Tai Chi Balans

Lesrooster / Leslocatie Tai Chi-Chi Qong

Cursussen

Corona virus

 Aanmelden voor Proefles

Contact