Cursusseizoen 2023-2024 

Om het leren van Tai Chi te ervaren kunt u bij de cursus Tai Chi Balans in Landsmeer een proefles bijwonen. Bij de cursus Tai Chi Balans kan tijdens het hele seizoen een les als proefles worden bijgewoond. Na de proefles kunt u zich voor een cursus in laten schrijven waarna u een bevestiging van deelname en een factuur voor het betalen van het lesgeld krijgt toegestuurd.

Indien u  gewrichts- of andere bewegingsklachten c.q. beperkingen heeft dient u dit voor aanvang van de proefles aan de leraar te melden.

Tijdens schoolvakanties en op erkende feestdagen worden geen proeflessen gegeven

Cursus Tai Chi Balans

van dinsdag 5 september 2023 t/m dinsdag 4 juni 2024 van 10.45 tot 11.45 uur

**

Cursus Tai Chi-Chi Balans               

van woensdag 4 september 2024 t/m woensdag 3 juni 2025 van 18.45 tot  19.45 uur 

Wijzigingen voorbehouden

***

Locatie proefles / cursus

Informatie over de locatie van de proeflessen / cursussen vindt u via het blokje Lesrooster /Leslocatie. Tevens vindt u in dit blokje informatie over de reisroute en het openbaar vervoer.

Kleding en schoeisel

Tijdens een proefles Tai Chi Balans is het dragen van ruim zittende kleding en schoenen met platte zolen aanbevolen. Speciale kleding is niet vereist.

Aanmelden voor proefles

Voor een proefles kunt u zich aanmelden via het blokje aanmelden op deze website. Lees voor u zich voor een proefles aanmeldt eerst de pagina corona virus. U kunt op het aanmeldformulier een keuze maken uit één van de twee cursussen. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op 075-6151962. Na de proefles kunt u zich voor de cursus inschrijven waarna u een bevestiging van inschrijven en een factuur voor betaling van het lesgeld krijgt toe gestuurd.

****

Menu Cursus Tai Chi

Cursus Tai Chi

Tai Chi Balans

Reacties op Tai Chi

 Aanmelden voor Proefles

Lesrooster / leslocatie

Profiel Leraar

Tarieven

Contact