Tai Chi kan op elke leeftijd worden geleerd en zowel binnenshuis als in de vrije natuur worden beoefend. Om Tai Chi te leren biedt Chiatsurei de volgende cursussen aan:

Cursus Tai Chi Balans

Cursus Tai Chi-Chi Qong

De Tai Chi vormen die in bovengenoemde cursussen worden geleerd bestaan uit verschillende langzaam in elkaar vloeiende houdingen of posities. In alle cursussen wordt iedere Tai Chi positie in twee lessen behandeld, in de eerste les de uitvoering van de positie en in de tweede les de verfijning daarvan. Door de opbouw van de cursussen is het mogelijk om ook na de startdatum in te stromen. Het lesgeld van de cursussen wordt naar gelang het aantal lesuren betaald in twee of drie termijnen, een factuur wordt na inschrijving naar u toegestuurd.

De cursusopbouw en lesmethoden voor de cursussen Tai Chi Balans en Tai Chi-Chi Qong zijn berust op de ervaring van jarenlang lesgeven in Tai Chi.

Voor uitgebreide informatie klikt u hieronder een cursus naar keuze aan: 

Cursus Tai Chi Balans

Cursus Tai Chi-Chi Qong 

**

Proeflessen

Tijdens de cursussen Tai Chi Balans, Tai Chi-Chi Qong en Tai Chi Yang stijl korte vorm kunt u een les als proefles bijwonen. Na de proefles kunt u zich in laten schrijven voor de cursus. Wilt u een proefles bijwonen meldt u zich dan aan via het blokje aanmelden of bel 075-6151962. Lees voor u zich voor een proefles aanmeldt eerst de pagina corona virus

 

Menu Cursussen

Tai Chi Balans

Tai Chi-Chi Qong

Tai Chi Workshops

Profiel Leraar

Tarieven

Lesrooster / Leslocatie

Proeflessen

Corona virus

Aanmelden voor Proefles

Contact