Tai Chi kan op elke leeftijd worden geleerd en zowel binnenshuis als in de vrije natuur worden beoefend. Om Tai Chi te leren biedt Chiatsurei de volgende cursussen aan:

Cursus Tai Chi Balans

De Tai Chi vormen die in bovengenoemde cursus worden geleerd bestaan uit verschillende langzaam in elkaar vloeiende houdingen of posities. In alle cursussen wordt iedere Tai Chi positie in twee lessen behandeld, in de eerste les de uitvoering van de positie en in de tweede les de verfijning daarvan. Door de opbouw van de cursussen is het mogelijk om ook na de startdatum in te stromen. Het lesgeld van de cursussen wordt naar gelang het aantal lesuren betaald in twee of drie termijnen, een factuur wordt na inschrijving naar u toegestuurd.

De cursusopbouw en lesmethoden voor de cursus Tai Chi Balans is berust op de ervaring van jarenlang lesgeven in Tai Chi.

Voor uitgebreide informatie klikt u hieronder een cursus naar keuze aan: 

Cursus Tai Chi Balans

**

Proeflessen

Tijdens de cursus Tai Chi Balans kunt u een les als proefles bijwonen. Na de proefles kunt u zich in laten schrijven voor de cursus. Wilt u een proefles bijwonen meldt u zich dan aan via het blokje aanmelden of bel 075-6151962. Lees voor u zich voor een proefles aanmeldt eerst de pagina corona virus

 

Menu Cursussen

Tai Chi Balans

Tai Chi Workshops

Tai Chi Demonstraties

Profiel Leraar

Tarieven

Lesrooster / Leslocatie

Proeflessen

Corona virus

Aanmelden voor Proefles

Contact