Aanmelden voor een proefles Tai Chi

Voor het aanmelden voor een proefles Tai Chi Balans of een proefles Tai Chi-Chi Qong kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u binnen twee werkdagen uitgebreide informatie over de proefles met een routebeschrijving naar de leslocatie*. Ook kunt u voor het aanmelden voor een proefles bellen naar 075-6151962. Indien de telefoon niet direct wordt opgenomen dan kunt u op de beantwoorder een bericht met uw telefoonnummer(s) achterlaten. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld*.

* Tijdens schoolvakanties en de zomerstop kan een reactie op uw aanmelding langer duren.

Aanvragen voor een workshop Tai Chi

Voor het aanvragen van een workshop Tai Chi kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier. Bij “Uw bericht” kunt u het workshopnummer, uw locatie, de datum en het gewenste tijdstip van de workshop vermelden. Ook kunt u voor het aanvragen van een workshop bellen naar: 075-6151962. Indien de telefoon niet direct wordt opgenomen dan kunt u op de beantwoorder een bericht met uw telefoonnummer(s) achterlaten. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld*.

*Tijdens schoolvakanties en de zomerstop kan een reactie op uw aanvraag langer duren.

Aanvragen voor een demonstratie Tai Chi

Voor het aanvragen van een demonstratie Tai Chi kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier . Bij “Uw bericht” kunt u de locatie, de datum, de tijd en het thema van het evenement vermelden. Ook kunt u voor het aanvragen bellen naar: 075-6151962. Indien de telefoon niet direct wordt opgenomen dan kunt u de op de beantwoorder een bericht met uw telefoonnummer(s) achterlaten. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld*.

*Tijdens schoolvakanties en de zomerstop kan een reactie op uw aanvraag langer duren.

Privacy

Persoonlijke gegevens en berichten die via het aanmeldformulier, berichtenformulier of telefonisch worden doorgegeven zijn alleen bestemd voor het secretariaat van Chiatsurei en worden uitsluitend voor administratieve doeleinden gebruikt. Zie ook privacy beleid

***

Menu Aanmelden

Aanmeldformulier proefles / cursus

Aanvraagformulier workshop

Aanvraagformulier demonstratie

Cursussen

Lesrooster / Leslocatie

Corona virus

Privacy beleid

Contact