Privacy

Persoonlijke gegevens en berichten die via het afspraakformulier, berichtenformulier of telefonisch worden doorgegeven zijn alleen bestemd voor het secretariaat van Chiatsurei en worden uitsluitend voor administratieve doeleinden gebruikt. Medische gegevens worden zonder toestemming van de cliënt nooit aan derden doorgegeven. Zie ook privacy beleid

Afspraak

De Shiatsubehandelingen worden bij voorkeur op de vrij- en zaterdagen overdag uitgevoerd. Andere dagen zijn na overleg mogelijk.

Voor het maken van een afspraak voor een Shiatsubehandeling kunt u gebruik maken van het afspraakformulier. Na ontvangst van het afspraakformulier wordt u teruggebeld om een datum en tijd af te spreken. Ook kunt u een afspraak maken op telefoonnummer: 075-6151962. Indien de telefoon niet wordt opgenomen dan kunt u op de beantwoorder een bericht met uw telefoonnummer(s) achterlaten. U wordt zo spoedig mogelijk teuggebeld.

Na een afspraak te hebben gemaakt ontvangt u een bevestiging met uitgebreide informatie over de behandeling en een routebeschrijving naar de praktijk.

Tijdens de zomerstop kan een reactie op uw aanmelding langer duren

 

Menu Afspraak

Afspraak formulier

Privacy beleid